Opgeteld meer dan 30 jaar kennis en ervaring 


Ons teamAnouk van Teijlingen

recruiter


Email: anouk@excellentconsultancy.nl

Hi, mijn naam is Anouk, en ik ben 30 jaar. Na jarenlange ervaring in de kinderopvang en HR ben ik mijn carrière als interim recruiter begonnen bij ExcellentConsultancy. Ik kijk ernaar uit om samen aan de slag te gaan en hulp te bieden bij het oplossen van de personele puzzel. Mijn zorgzame karakter, creatieve aanpak en doorzettingsvermogen stellen me in staat om voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden. Als interim recruiter kan ik deze vaardigheden optimaal benutten en bijdragen aan het succes van zowel de organisatie als haar werknemers.


Vincent Rossel

recruiter


Email: vincent@excellentconsultancy.nl

Hoi, mijn naam is Vincent, 27 jaar en werkzaam als Interim Recruiter bij Excellent Consultancy. Door mijn ervaring met sales zijn mijn communicatievaardigheden en klantgerichte houding goed ontwikkeld maar bied ik ook een luisterend oor. Mijn grote aanpassingsvermogen en enthousiaste karakter zorgen ervoor dat ik mij prettig voel in elke omgeving en direct van toegevoegde waarde ben voor elk team. Door mijn achtergrond in de beveiliging en retail ben ik mensgericht, kan ik goed omgaan met stressvolle situaties en als een vis in het water binnen elke branche. Ik sta met een flinke dosis zelfvertrouwen en enthousiasme klaar om bij te dragen aan de oplossing van jouw personele puzzel, tot snel!

Chantal van den Broek

recruiter


Email: chantal@excellentconsultancy

Mijn naam is Chantal, 31 jaar en heb mijn carrière als interim recruiter gelanceerd bij ExcellentConsulancy. Ik word gedreven door de uitdaging om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te vinden. Mijn talent ligt in mijn luistervaardigheid, waardoor ik uitstekend in staat ben om de behoeften van zowel de werkgever als de werknemer te begrijpen. Met mijn grote aanpassingsvermogen ben ik perfect in staat om snel mijn weg te vinden in nieuwe omgevingen en uitdagingen. Als interim recruiter ben ik vastbesloten om mijn expertise in te zetten en waarde toe te voegen aan elke organisatie waar ik me aan verbind!

Reinier Havelaar

recruiter


Email: reinier@excellentconsultancy.nl

Hey daar! Ik ben Reinier, 25 jaar en ik sta klaar als Recruiter bij ExcellentConsultancy. Mijn doel? Om de juiste matches te vinden tussen werkgevers en werknemers zodat deze optimaal samen kunnen werken. Waar mijn achtergrond in de retail mij heeft geleerd om klantgericht, stressbestendig en daadkrachtig te zijn, helpt mijn diploma in taalwetenschappen mij om vacatures tot in de puntjes te verzorgen.

Wat mij echt onderscheidt? Mijn positieve instelling en communicatiekracht. Ik pas me snel aan in elk team en ben een echte team player. Let's work together!

Lise Lochtenbergh

businessmanager


Email: lise@excellentconsultancy.nl

Hi, ik ben Lise, Businessmanager bij ExcellentConsultancy. Graag help ik je verder als je op zoek bent naar tijdelijke versterking en professionalisering van jouw HR-afdeling!


We bieden diverse ondersteuningsmogelijkheden aan, waaronder de inzet van interim HR-professionals, het ontwikkelen van jouw werkgeversmerk en het verzorgen van op maat gemaakte trainingen om jouw team verder te ontwikkelen. Voor elke personele uitdaging hebben wij de passende oplossing, zodat jij je kunt concentreren op jouw kerntaken.


Hoe doen we dat? Door onze eigen medewerkers intern op te leiden en te ontwikkelen met zowel theoretische kennis als praktijkervaring, en hen te ondersteunen met een uitgebreid netwerk binnen HR, Kinderopvang, Zorg en Onderwijs en verschillende andere branches. Bij ons kun je rekenen op volledige ontzorging, een persoonlijke aanpak én scherpe tarieven.


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en let’s work together!