ExcellentConsultancy

Interim locatiemanager Kinderopvang

Een nieuwe kinderopvanglocatie geopend en nog geen locatiemanager? Of is een van jouw locatiemanagers wegens redenen niet meer aanwezig of inzetbaar. Ook hier kunnen wij helpen met een van onze interim locatiemanagers. Ervaren Kinderopvang managers die weten wat er speelt en dus direct inzetbaar. Super gemotiveerde, collegiale en betrokken interim managers die het verschil maken. Inzetbaar vanaf 16 uur per week. Voor kortere tijd, bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof. Ook voor langere tijd, bijvoorbeeld een jaar. Wij bieden altijd oplossingen op maat.


Vaardigheden van Onze Interim Locatiemanagers

  • Kwalificaties: Onze interim locatiemanagers beschikken over  de juiste diploma's.
  • Ervaring: Meerdere jaren ervaring in een leidinggevende rol binnen de kinderopvangsector.
  • Communicatieve Vaardigheden: Sterke communicatieskills en het onderhouden van relaties met ouders, kinderen en personeel.
  • Organisatorische Vaardigheden: Uitstekende organisatorische vaardigheden om meerdere taken en verantwoordelijkheden effectief te beheren.
  • Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen: Vermogen om snel in een nieuwe omgeving te integreren en effectief te werken.


Bij ExcellentConsultancy bieden wij een strategische oplossing voor het tijdelijk management van uw kinderopvanglocatie. Onze interim locatiemanagers zorgen ervoor dat de kwaliteit en continuïteit van de zorg en het onderwijs aan kinderen gewaarborgd blijven, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen tijdens overgangsperiodes.