ExcellentConsultancy

Elk recruitment vraagstuk verlangt maatwerk

Interim Sourcer (v.a. € 43,- per uur)

Wil je 'breed' laten zoeken naar kandidaten? Wil jij jouw vacante functie(s) bij een grote groep mogelijk geïnteresseerden kenbaar maken? Dan helpen onze Sourcers je graag verder.

Interim Sourcers vanaf € 43,- per uur.

Recruiter Marketeer (v.a. € 47,50 per uur)

We kennen marketing voor producten en diensten, waarbij het gaat om naamsbekendheid en dus verkoop. Maar een bedrijf kan zich ook als werkgever 'vermarkten'.  Naamsbekendheid en werkgevers aantrekkelijkheid worden dan gebruikt om werknemers over te halen, te boeien en te binden. Onze interim recruitment marketeers helpen jou graag verder.

Recruitment Proces Outsourcing (RPO) 

Wil jij het hele recruitmentproces overlaten aan specialisten? Kies dan voor RPO. Wij tuigen een team specialisten op die zich volledig verdiepen in jouw organisatie. Zo ontstaat een ingehuurde 'eigen' afdeling HR/Recruitment. Neem contact op voor gedetailleerde info.

Interim (corporate) recruiter

(v.a. €45,- per uur)

Heb je  geen recruitment specialist in dienst? Wij hebben gedreven interim recruiters beschikbaar die jouw team naar een hoger plan brengen.

Interim lead recruiter ( € 52,- per uur)

Zoek je een manager die jouw recruiters

enthousiasmeert? Die ervoor zorgt dat jouw afdeling recruitment staat als een huis en iedere vacante functie met succes ter hand neemt? Onze interim lead recruiters ondersteunen graag.

HR consultant (maatwerk)

Voor al jouw overige HR vraagstukken leveren wij advies op maat.

Interim planner

.Wij hebben doorgewinterde personeelsplanners, flexpoolplanners en rooster planners. Kanjers die secuur, hard en accuraat werken om jou personele planbehoeften tijdelijk uit handen te nemen. Wil je een eigen personeelsplanfunctie opzetten? Ook dan kunnen onze planners uitstekend helpen.