Onze FlexAcademy, jouw avontuur!

Nadat je door ons bent aangenomen, ben jij vanaf de eerste dag een volwaardige collega met een bijpassend arbeidsvoorwaardenpakket en vormt de Academy de basis van jouw loopbaan bij ExcellentConsultancy. De gehele opleiding wordt door ons betaald. Ons recruitmenttrainingsprogramma staat in het teken van het behalen van zes doelen, in de vorm van puzzelstukken. Ons programma is zeer divers, uitdagend, waardevol en met een beetje inspanning goed te doen. Er is veel aandacht aan begeleding, coaching en on the job training. Zodra jij alle zes de puzzelstukken in bezit hebt, behaal jij het certificaat ExcellentGraduate. Een waardevol certificaat waarmee je echt het verschil maakt.

ExcellentRecruiter

Dit is de officiële start van jouw avontuur. Je ontmoet collega trainees, de opleiders,en natuurlijk jouw nieuwe, creatieve en inspirerende werkplek.

ExcellentPartner

Tijdens deze periode ga jij daadwerkelijk aan de slag bij een van onze klanten. Jij bent sourcer, recruiter of corporate recruiter. Afhankelijk van de opdracht, jouw interesses en ervaring en natuurlijk met de nodige ondersteuning vanuit ExcellentConsultancy.

ExcellentPerformance

Jij bent uniek en wij vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om jouw talenten te laten stralen. Een exceptionele prestatie die past bij jouw talenten wordt bij ons dan ook beloond!

ExcellentOnboarding

In een periode van zeven weken maak jij kennis met de wondere wereld van recruitment. Theorie en praktijk wisselen zich af in de vorm van interactieve trainingsdagen, praktijkopdrachten en een traineeship binnen één van onze business units.

ExcellentMatch

Wanneer jij volledig zelfstandig jouw eerste kandidaat met succes hebt gematcht en geplaatst ontvang jij het puzzelstuk ExcellentMatch.

ExcellentMarketeer

HR marketing is een onmisbaar onderdeel in de recruitment branche en jij maakt hier het verschil als employer branding specialist.

Diploma uitreiking

ExcellentGraduate certificaat op zak.
Eindpunt of wil jij nog verder leren?

Verdieping in HR vraagstukken

Met het diploma ExcellentGraduate kun jij je bij ons nog verder ontwikkelen. Wij bieden HR verdiepingsmodules zoals het terugdringen van verzuim, verdieping in Employer Branding en strategische personeelsplanning.

Verdieping digitale recruitment.

Doe een flinke stap in de wondere wereld van de Socials, LinkedIn, Google en andere platforms alwaar jij de fijne kneepjes van het digitaal recruiten gaat leren.